Ρομπότ Πισίνας

Τα ρομπότ πισίνας είναι τα τελευταίας τεχνολογίας αυτοματοποιημένα συστήματα καθαρισμού της πισίνας και σας χαρίζουν μια πεντακάθαρη πισίνα χωρίς κόπο!


Τα ρομπότ πισίνας είναι αυτόνομα και διαθέτουν ισχυρές βούρτσες καθαρισμού, αισθητήρες και προηγμένα συστήματα φιλτραρίσματος. Καθαρίζουν και βουρτσίζουν πυθμένα, τοιχώματα και ίσαλο γραμμή φιλτράροντας το νερό της πισίνας σε μόλις 2 ώρες.

Διαθέτουν προηγμένη ρομποτική σάρωση και έτσι ανιχνεύουν και ταυτόχρονα απομακρύνουν σκουπίδια, όπως φύλλα ή ακόμα και κλαδιά. Εμποδίζουν την ανάπτυξη αλγών και βακτηρίων.

Τα ρομπότ πισίνας είναι σχεδιασμένα για άριστο καθαρισμό, εξαιρετική απόδοση και απλή λειτουργία για άνετο χειρισμό. Ανάλογα την πισίνα που διαθέτετε , θα επιλέξετε και το αντίστοιχο ρομπότ για να καλύψει τις ανάγκες σας. Έτσι για παράδειγμα, σε μια μικρότερη σχετικά πισίνα έως 10 μέτρα σε μήκος, θα χρειαστείτε ένα ελαφρύ μικρό ρομπότ που θα καθαρίζει αποτελεσματικά πυθμένα και τοιχώματα για ένα οικονομικό budget. Σε μια μεσαίων διαστάσεων πισίνα , έως 12 μέτρα σε μήκος, θα χρειαστείτε ένα ρομπότ που θα καθαρίζει σίγουρα πυθμένα , τοιχώματα και ίσαλο γραμμή και θα διαθέτει δύο τύπων φίλτρα (110 & 30 microns) ή ακόμα και τηλεχειρισμό.

Σε μια ακόμα μεγαλύτερων διαστάσεων πισίνα, έως 15 μέτρα σε μήκος, θα χρειαστείτε ένα ρομπότ που θα καθαρίζει πυθμένα, τοιχώματα, ίσαλο γραμμή αλλά και γωνίες και θα διαθέτει πολλαπλές επιλογές προγραμμάτων με προγραμματισμό μέσω του τηλεχειριστηρίου. Σε μεγαλύτερες πισίνες, η διαφορά στα ρομπότ βρίσκεται στα πολλαπλά προγράμματα καθαρισμού, στο μεγαλύτερο σε μήκος καλώδιο με swivel και στα βουρτσάκια που άλλα είναι για ψηφίδα και άλλα τύπου combined για όλες τις επιφάνειες.

Τα ρομπότ πισίνας είναι μια εξαιρετική επένδυση για τους ιδιοκτήτες πισίνας. Τώρα πλέον μπορείτε να διατηρείτε την πισίνα σας πεντακάθαρη για εσάς και την οικογένειά σας και να τη χαίρεστε περισσότερο!

Διαβάστε Επίσης  Εταιρείες κατασκευής πισίνων και οι παροχές τους

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Μια σκέψη για το “Ρομπότ Πισίνας

  1. Pingback: Κατάλογοι μενού ξύλινοι & τα πλεονεκτήματά τους - menus.gr

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά