Καθαρισμός φίλτρου πισίνας Cartridge τύπου πανιού: 7 Συμβουλές

Οι πισίνες αποτελούν ένα πολύτιμο μέρος για μικρούς και μεγάλους καθώς σε αυτή δροσίζεστε το καλοκαίρι και διασκεδάζετε πολλές ώρες με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ωστόσο, με όλο αυτό το πλατσούρισμα και το κολύμπι, το φίλτρο τύπου cartridge της πισίνας σας θεωρείται πιο ευαίσθητο και μπορεί γρήγορα να φράξει από βρωμιά, σκόνη και άλλους ρύπους. Ο τακτικός είναι απαραίτητος.

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς γίνεται ο κατάλληλος καθαρισμός φίλτρου πισίνας cartridge τύπου πανιού.:

  1. Πρώτον, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το ρεύμα στο φίλτρο της πισίνας σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για λόγους ασφαλείας.
  2. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το καπάκι του φίλτρου και βγάλτε τα στοιχεία του φίλτρου.
  3. Τώρα, ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τα στοιχεία του φίλτρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λάστιχο κήπου για να ξεπλύνετε τα στοιχεία του φίλτρου και να απομακρύνετε τυχόν βρωμιά, και άλλους ρύπους.
  4. Αφού ξεπλύνετε το φίλτρο, ήρθε η ώρα να τα εμποτίσετε σε διάλυμα καθαρισμού φίλτρου. Αυτό θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τυχόν πρόσθετη βρωμιά και υπολείμματα που μπορεί να έχουν ξεχαστεί κατά τη διαδικασία έκπλυσης.
  5. Αφού εμποτιστούν τα στοιχεία του φίλτρου, ήρθε η ώρα να τα ξεπλύνετε ξανά με ένα λάστιχο κήπου. Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση τυχόν διαλύματος καθαριστικού φίλτρου που μπορεί να έχει παραμείνει.
  6. Αφού ξεπλυθούν καλά, είναι ώρα να τα στεγνώσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πανί ή μια πετσέτα για να στεγνώσετε πλήρως τα στοιχεία.
  7. Τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσετε τα στοιχεία του φίλτρου πίσω στο περίβλημα του φίλτρου και να αντικαταστήσετε το καπάκι του.
Διαβάστε Επίσης  Πόσο κοστίζει η συντήρηση πισίνας

Σε περίπτωση που παρατηρείτε φθορές στο φίλτρο , στο πανί του, πρέπει να το αντικαταστήσετε άμεσα για σωστότερη φίλτρανση του νερού. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το φίλτρο της πισίνας σας είναι καθαρό και λειτουργεί σωστά.

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά