ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ

Κατασκευή Πισίνας από Μπετόν

Η κατασκευή πισίνας από μπετόν είναι ο πλέον συνήθης τρόπος για την υλοποίησή της. Μια πισίνα από μπετόν έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Το βασικό προτέρημα είναι ότι μπορούμε να της δώσουμε ό,τι σχήμα θέλουμε, ό,τι μέγεθος θέλουμε ώστε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που εμείς επιθυμούμε να έχουμε. Η κατασκευή πισίνας από Μπετόν θεωρείται ποιοτικά καλύτερη για να  κατασκευάσει κανείς. 

Όταν κατασκευάζεται με το σωστό τρόπο προσδίδει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο από πλευράς συντήρησης και επισκευής.

Το μεγαλύτερο προτέρημα όμως, από το οποίο χαρακτηρίζεται η πισίνα από οπλισμένο σκυρόδεμα είναι το ότι παρέχει απεριόριστες δυνατότητες διαστάσεων, σχημάτων, αλλά και υλικών επένδυσης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

 

Πλακάκι ή Ψηφίδα ή σε επένδυση με Liner ακόμη και σε Εποξειδική Βαφή και σε οποιοδήποτε χρωματισμό επιθυμείτε!

Η κατασκευή της πισίνας σας μπορεί να γίνει με υπερχείλιση, με καταρράκτη ή με skimmers.

Μια πισίνα από μπετόν μπορεί να επενδυθεί εσωτερικά με πλακάκι, με ψηφίδα, με χρώμα ακόμα και με βότσαλο!

  • Σημειώνεται πως στην περίπτωση επιλογής πλακιδίων

χρησιμοποιείται ειδική κόλλα πλακιδίων και εποξειδικός στόκος δαπέδου και τοίχων που εφαρμόζεται εκτός από τη δεξαμενή της πισίνας στο κανάλι και στη δεξαμενή υπερχείλισης και σε όποιο άλλο σημείο απαιτείται και έρχεται σε επαφή με το νερό. 

  • Επίσης εάν επιλέξετε να βαφτεί το εσωτερικό της πισίνας

γίνεται προετοιμασία με επάλειψη με αντιμυκητοκτόνο και έπειτα περνιούνται 3 στρώσεις (3 χέρια) βαφής με υλικά 2 συστατικών. Όλες οι παραπάνω λύσεις συνιστούν βέβαια και μία διαρκή συντήρηση η οποία μπορεί να αποβεί κοστοβόρα.

Η εταιρεία μας, λοιπόν, για την τελική επένδυση και μόνωση της πισίνας σας συνιστά την τοποθέτηση PVC Liner το οποίο είναι ένα αρκετά ανθεκτικό, πλήρες στεγανοποιητικό και οικονομικό υλικό που θα σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

  • Σε περίπτωση που επιλέξετε η πισίνας σας να είναι θερμαινόμενη

προβλέπεται τοποθέτηση θερμομόνωσης σε ολόκληρη την πισίνα για να περιοριστούν στο μέγιστο οι θερμικές απώλειες. Ακολουθεί η εξομάλυνση των επιφανειών της πισίνας χρησιμοποιώντας τσιμεντοκονία που είναι και αυτή ενισχυμένη με πρόσμικτα στεγανοποιητικά.

Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος