1
Χρόνια Κοντά σας

Γνωρίστε Μας

Η εταιρεία μας, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή πισίνας σε οικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε χώρους δεξιώσεων, ξενοδοχειακές μονάδες, αθλητικά κέντρα κ.α.

 

Εδώ και 30 χρόνια, παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες και ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας, ώστε να προσφέρουμε μοντέρνες και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες μας.

 

Αναλαμβάνουμε από την αρχή ως το τέλος όλη την διαδικασία κατασκευής πισίνας. Η κατασκευή
πισίνας περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια πριν την έναρξη των εργασιών :

Συζήτηση με τον πελάτη για το πως έχει φανταστεί την πισίνα, έτσι ώστε να πλησιάσουμε στο ύφος που επιθυμεί ο πελάτης να φέρει (μοντέρνο, κλασικό, κτλ.)

– Ενημέρωση για κόστος κατασκευής

Μελέτη και απεικόνιση της πισίνας και του περιβάλλοντα χώρου σε σχέδιο 3D

– Συμφωνία και έναρξη εργασιών

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

1
Χρόνια επιτυχία
5/5

Γιατί να επιλέξετε την Pisinahellas

Η Pisinahellas, εξειδικεύεται στις πισίνες και η έμπειρη ομάδα της αξιοποιεί κάθε δυνατό μέσο και υλικό, ώστε να χαρίζει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στους πελάτες. 

 

Η αγάπη μας για τον τομέα της πισίνας, μας κάνει να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε μοναδικές κατασκευές. Ως εταιρεία, συγκεντρώνουμε πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

1. Ερχόμαστε στον χώρο σας και συζητάμε μαζί σας για να διαμορφώσουμε μία πρόταση που θα σας ικανοποιεί.

 

2. Καινοτομούμε σε κάθε τύπο πισίνας αλλά και στις υπόλοιπες κατασκευές όπως σπα, υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ, παρέχοντας ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα και προτείνοντας υλικά και επενδύσεις που ταιριάζουν με το στυλ του χώρου σας.

 

3. Μελετούμε προσεκτικά την μορφολογία του εδάφους αλλά και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της κατασκευής, ώστε να σας παρέχουμε ασφάλεια.

 

4. Μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τον καθαρισμό και την συντήρηση της πισίνας.

 

5. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση όλων των τύπων εξοπλισμού όπως υδροθεραπεία – υδρομασάζ – σάουνα – χαμάμ.