ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ

Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Η κατασκευή μιας πισίνας από μπετόν είναι ο πλέον συνήθης τρόπος για την υλοποίησή της. Μια πισίνα από μπετόν έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το βασικό προτέρημα είναι ότι μπορούμε να της δώσουμε ό,τι σχήμα θέλουμε, ό,τι μέγεθος θέλουμε ώστε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που εμείς επιθυμούμε να έχουμε. Η κατασκευή πισίνας  από Μπετόν θεωρείται ποιοτικά καλύτερη για να  κατασκευάσει κανείς.  Το μεγαλύτερο προτέρημα όμως, από το οποίο χαρακτηρίζεται η πισίνα από οπλισμένο σκυρόδεμα είναι το ότι παρέχει απεριόριστες δυνατότητες διαστάσεων, σχημάτων, αλλά και υλικών επένδυσης. 

 

Η κατασκευή πισίνας με καταρράκτη δίνει στην πισίνα μια   αισθητική επιλογή που εγγυάται παράλληλα και τον άμεσο καθαρισμό της επιφάνειας του νερού της πισίνας για να την απολαμβάνετε πεντακάθαρη κάθε στιγμή. Ο καταρράκτης, δηλαδή η ελεύθερη υπερχείλιση του νερού συνήθως από την μία ή τις δύο πλευρές της πισίνας, επιλέγεται κυρίως όταν υπάρχει θέα προς την θάλασσα ώστε ο ορίζοντας της θάλασσας να ενώνεται οπτικά με τη στάθμη του νερού της πισίνας, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα και μια υπέροχη αίσθηση απεραντοσύνης και ηρεμίας.

Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια
Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Πλεονεκτήματα μιας πισίνας με άδεια μικρής κλίμακας:

 

  • Εύκολη εγκατάσταση – Χαμηλότερο κόστος κατασκευής.
    Της δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε
  • Αντισεισμική προστασία – Δυνατότητα επιλογής πισίνας με υπερχείλιση ή πισίνας με σκίμμερς.
  • Μεγάλη επιλογή σε σχέδια, καμπύλες, ειδικά σχήματα, εσωτερικές ή εξωτερικές σκάλες.
  • Η επένδυση liner η οποία μπαίνει στο εσωτερικό της πισίνας έχει πάρα πολλά σχέδια και χρώματα από τα οποία μπορεί να επιλέξει κάποιος.
Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Προτείνεται σε πισίνες μικρού μεγέθους λόγω του σημαντικά χαμηλότερου κόστους κατασκευής. Όταν η πισίνα κατασκευάζεται με skimmer δεν απαιτείται η κατασκευή δεξαμενής ή καναλιού υπερχείλισης γεγονός που μειώνει αισθητά το κόστος.Δεν υπάρχει διαφορά στην μηχανολογική λειτουργία της πισίνας skimmer σε σχέση με την πισίνα υπερχείλισης. Και στις δύο πισίνες μπορούμε να επιτύχουμε άριστη ποιότητα στην καθαρότητα του νερού.

Ανάλογα με τον χώρο της πισίνας σας, μπορείτε να επιλέξετε την περιμετρική υπερχείλιση που σας εξασφαλίζει επιφάνεια νερού στην ίδια στάθμη με τον περιβάλλοντα χώρο.Το κανάλι δίνει την αίσθηση ότι η επιφάνεια της πισίνας είναι μεγαλύτερη από τις κατασκευαστικές διαστάσεις της. Σημαντικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου πέρα από την αισθητική διάσταση είναι η καλύτερη καθαριότητα της επιφάνειας του νερού της πισίνας από φύλλα, κλαριά κλπ

Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια
Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Η Πισίνα Ελλάς σας προσφέρει προκατασκευασμένη πισίνα με μεταλλικά panel υψηλής ποιότητας με άψογο φινίρισμα και αυξημένη αντοχή.Το Panel που χρησιμοποιεί είναι κατασκευασμένο κατά ΕΝ10346 Standard norm που προσφέρει 10 φορές μεγαλύτερη αντισκωριακή & μηχανική αντοχή από ένα κοινό γαλβανισμένο Panel. Οι πισίνες αλουμινίου αποτελούνται κατά κανόνα από ένα φύλλο και διατίθενται ολόσωμες. Μετά την εκσκαφή, διαμορφώνεται ο πυθμένας με χρήση οπλισμένου σκυροδέματος. 

Οι συνθετικές πισίνες κατασκευάζονται κυρίως από πολυεστέρα, ενισχυμένες με ίνες υάλου (fiberglass) με γνώμονα την αισθητική αλλά και την άριστη λειτουργία. Οι συνθετικές πισίνες δεν απαιτούν εσωτερική επένδυση, σε αντίθεση με τις μεταλλικές. Η τοποθέτηση των συνθετικών δεξαμενών ακολουθεί την εκσκαφή του εδάφους και την κατάλληλη προετοιμασία του πυθμένα, στον οποίο διαστρώνεται λεπτή άμμος σε πάχος 15 cm ή δημιουργείται υπόστρωμα από ελαφρώς οπλισμένο σκυρόδεμα. Στις δεξαμενές μεγάλων διαστάσεων απαιτείται συνήθως η κατασκευή ισχυρής βάσης οπλισμένου σκυροδέματος. Μετά την τοποθέτηση της πισίνας, τα κενά μεταξύ των πρανών της εκσκαφής και της δεξαμενής συμπληρώνονται με άμμο ή αραιό σκυρόδεμα. 

Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια
Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Οι οπτικές ίνες βασίζουν τη λειτουργία τους στην αντανάκλαση του φωτός από την πηγή στην άκρη της ίνας, γεγονός το οποίο μας προσφέρει εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα.
Χαρακτηριστικά τους είναι η χαμηλή κατανάλωση, η εύκολη συντήρηση και η ασφάλεια στην δημιουργία εφέ με το υδάτινο στοιχείο (λόγω του ότι μεταφέρεται φως και όχι ρεύμα).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ-Pisinahellas

FAQ Κατασκευή Πισίνας

Η Pisina Hellas είναι μια φημισμένη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και το σχεδιασμό πισινών. Διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας στη δημιουργία διαφόρων τύπων πισινών, προσαρμοσμένων στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών τους.

  1. Οικιακές πισίνες: Η Pisina Hellas έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή οικιακών πισινών που δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστες αλλά και λειτουργικές. Είτε επιθυμείτε μια απλή και κομψή πισίνα για άσκηση είτε μια πολυτελή όαση για χαλάρωση, η Pisina Hellas μπορεί να κάνει το όραμά σας πραγματικότητα.

  1. Εμπορικές πισίνες: Η Pisina Hellas έχει επίσης μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή πισινών για εμπορικά ακίνητα, όπως ξενοδοχεία, θέρετρα και εγκαταστάσεις αναψυχής. Κατανοούν τη σημασία της δημιουργίας πισινών που μπορούν να αντέξουν τη βαριά χρήση, διατηρώντας παράλληλα ένα οπτικά ελκυστικό και ασφαλές περιβάλλον.

  1. Προσαρμοσμένες πισίνες: Η Pisina Hellas είναι υπερήφανη για την ικανότητά της να δημιουργεί μοναδικές, εξατομικευμένες πισίνες που αντικατοπτρίζουν το ατομικό στυλ και γούστο των πελατών της. Συνεργάζονται στενά με τους πελάτες για να κατανοήσουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προτιμήσεις τους, προσφέροντας καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις.

Ναι, είναι σίγουρα δυνατό να προσαρμόσετε το σχεδιασμό μιας πισίνας. Στην πραγματικότητα, η προσαρμογή του σχεδιασμού μιας πισίνας έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής, καθώς οι ιδιοκτήτες σπιτιού επιδιώκουν να δημιουργήσουν έναν μοναδικό και εξατομικευμένο υπαίθριο χώρο.

Ναι, προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης για πισίνες. Κατανοούμε τη σημασία της διατήρησης μιας πισίνας σε άριστη κατάσταση για την απόλαυση και την ασφάλεια των χρηστών της.