Κατασκευή πισίνας σε ταράτσα

Για όσους θέλουν να κάνουν μια βουτιά στην πισίνα αλλά και παράλληλα να καινοτομήσουν, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνουν από το να φτιάξουν μια πισίνα στην ταράτσα. Η κατασκευή μιας πισίνας στην ταράτσα, εφόσον υπάρχουν οι σωστές τεχνικές προδιαγραφές , είναι μια εξαιρετική λύση για να απολαύσετε το καλοκαίρι!

Πριν την έναρξη κατασκευής της πισίνας σας λοιπόν, είναι σημαντικό να κάνετε μια έρευνα και να λάβετε υπόψη τις προδιαγραφές που απαιτεί η κατασκευή πισίνας σε ταράτσα, όπως τους τοπικούς κώδικες και κανονισμούς, το μέγεθος της πισίνας και το συνολικό κόστος του έργου.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα οφείλετε να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε την κατασκευή μιας πισίνας σε ταράτσα.

 • Τοπικοί Κώδικες και Κανονισμοί
  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ενημερωθείτε είναι οι τοπικοί κώδικες και κανονισμοί. Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να απαιτούνται ορισμένοι κανονισμοί ή άδειες πριν ξεκινήσετε την κατασκευή. Φροντίστε να ερευνήσετε τον τοπικό σας κώδικα και τους κανονισμούς δόμησης για να βεβαιωθείτε ότι τους ακολουθείτε σωστά.

 • Μέγεθος της πισίνας
  Το μέγεθος της πισίνας που θα επιλέξετε θα καθορίσει τον διαθέσιμο χώρο στη ταράτσα σας. Μια μεγαλύτερη πισίνα θα απαιτεί περισσότερο χώρο, επομένως είναι σημαντικό να μετρήσετε την επιφάνεια της οροφής σας πριν προσδιορίσετε το μέγεθος της πισίνας σας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την αντοχή της οροφής και πώς θα είναι σε θέση να υποστηρίξει το βάρος της πισίνας. Σε αυτό το κομμάτι, θα σας βοηθήσει ο μηχανικός με τη στατική μελέτη που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

 • Κόστος του Έργου
  Το κόστος του έργου θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της πισίνας, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και το κόστος εργασίας το πόσο δαπανηρό θα αποβεί.

 • Μέτρα ασφαλείας
  Η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητα όταν ασχολούμαστε με κατασκευαστικά έργα.

 • Πρόσληψη εταιρείας κατασκευής πισίνας
  Σίγουρα θα πρέπει να προσλάβετε μια εταιρεία κατασκευής πισίνας που να διαθέτει την εμπειρία και τη τεχνογνωσία, ούτως ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.
Διαβάστε Επίσης  Εταιρείες κατασκευής πισίνων και οι παροχές τους

Η κατασκευή μιας πισίνας σε ταράτσα μπορεί να είναι μια δύσκολη κατασκευή, το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείψει και θα μπορείτε να απολαύσετε τις ανέσεις που σας προσφέρει!

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά