Πισίνα προκάτ

Μια πισίνα προκατ είναι μια πισίνα που συναρμολογείται και τοποθετείται αμέσως μετά την εκσκαφή.

Οι προκατασκευασμένες πισίνες είναι πρώτες σε προτίμηση του αγοραστικού κοινού λόγω εύκολης εγκατάστασης με χαμηλό κόστος. Το πιο σημαντικό εδώ , είναι ότι έχουμε λιγότερο μπετόν. Ο χρόνος εγκατάστασης που απαιτείται για μια πισίνα προκάτ είναι σαφώς γρηγορότερος σε σχέση με άλλη κατασκευή πισίνας. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι η δυνατότητα εκτέλεσης των εργασιών δια της έκδοσης Αδείας Μικρής Κλίμακος είναι σημαντικά οικονομικότερη και ταχύτερη από την αντίστοιχη Άδεια που απαιτείται για την κατασκευή πισίνας από οπλισμένο μπετόν. Στις προκάτ πολυεστερικές έχουμε συγκεκριμένες διαστάσεις και συνήθως ενιαίο βάθος.

 

Για τις πισίνες προκάτ χρησιμοποιούμε μεταλλικά panels ύψους 1,10 μ ή 1,50 μ από γαλβανισμένη λαμαρίνα που δίνουν το σχήμα

και τις διαστάσεις της πισίνας. Για τις πολυεστερικές προκάτ πισίνες τύπου fiberglass, έχουμε μια ευρεία πάλι γκάμα επιλογών σε διαστάσεις και σχήματα που να εξυπηρετούν τις ανάγκες του πελάτη.

 

Λάβετε υπόψιν λοιπόν ότι οι πισίνες προκάτ ναι είναι σαφώς πιο οικονομικές όσον αφορά τα υλικά κατασκευής τους αλλά

είναι και πιο οικονομικές στα χημικά που απαιτούνται για τη συντήρησή τους. Επίσης , ο σύντομος χρόνος κατασκευής τους τις κάνει ακόμα πιο ελκυστικές !

Διαβάστε Επίσης  Προκατ πισίνα κατασκευή

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

2 σκέψεις σχετικά με το "Πισίνα Προκάτ"

  1. Pingback: Βάψιμο εξωτερικού τοίχου τιμές: 4 Συμβουλές για καλύτερη τιμή

  2. Pingback: Προκατ πισίνα κατασκευή - Pisinahellas

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά