Ζήστε την εμπειρία με αυτόματη χλωρίωση πισίνας χωρίς προβλήματα!

Ως ιδιοκτήτης μιας πισίνας, οφείλετε να διατηρείτε το νερό καθαρό και υγιεινό για τους λουόμενους. Αυτό σημαίνει να ελέγχετε τακτικά τα επίπεδα χλωρίου στο νερό, το PH και να κάνετε χρήση χλωρίου σοκ στην επεξεργασία του νερούΤα επίπεδα χλωρίου και PH είναι σημαντικά πολύ γιατί μπορούν να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα της απολύμανσης.

 

 

Έτσι, σε χαμηλότερα επίπεδα PH το χλώριο είναι λιγότερο αποτελεσματικό στην απαλλαγή από βακτήρια και μικροοργανισμούς, γιατί το χλώριο είναι πιο όξινο όταν η τιμή του PH κατεβαίνει.

 

Άρα για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καθαρότερο νερό , χωρίς υπολείμματα μικροοργανισμών και βακτηρίων και ταυτόχρονα χωρίς να έχουμε την έννοια ότι εμείς είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις μετρήσεις , η λύση είναι εγκαταστήσουμε το σύστημα αυτόματης χλωρίωσης στην πισίνα μας.

 

Για το σύστημα αυτόματης χλωρίωσης χρησιμοποιείται συνήθως υγρό χλώριο (υποχλωριώδες νάτριο).Η δοσομέτρηση γίνεται με ακρίβεια σύμφωνα με τα κυβικά της πισίνας και έτσι μπορεί να αποφευχθεί η υπερβολική δόσομέτρηση.

 

Το σύστημα αυτόματης χλωρίωσης χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα χλωρίου για τη μέτρηση των επιπέδων χλωρίου , θήκη ηλεκτροδίων ρυθμιζόμενης ροής, προεγκατεστημένο αισθητήρα ροής, βάνα δειγματοληψίας, σωληνάκι έγχυσης απολυμαντικού και έναν ρυθμιστή-ελεγκτή για την σωστή προσαρμογή επιπέδων.

 

Πλεονεκτήματα των αυτόματων συστημάτων χλωρίωσης πισίνας:

Το κύριο πλεονέκτημα ενός αυτόματου συστήματος χλωρίωσης πισίνας είναι ότι εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητη δοκιμή και ρύθμιση των επιπέδων χλωρίου. Εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνεχώς τα επίπεδα χλωρίου στην πισίνα σας αλλά ούτε και να αγοράζετε μεγαλύτερη ποσότητα χημικών από αυτή που είναι απαραίτητη, καθώς και αποφεύγετε την ανεπαρκή δόση χλωρίου ή την υπερδοσολογία χλωρίου που δεν είναι και ασφαλής.

Διαβάστε Επίσης  Πως Γίνεται η Συντήρηση Πισίνας?

Ένα άλλο πλεονέκτημα λοιπόν, είναι ότι η δοσομέτρηση των αυτόματων συστημάτων χλωρίωσης είναι ακριβής.

Επιπλέον, τα αυτόματα συστήματα χλωρίωσης πισίνας είναι επίσης ένας ενεργειακά αποδοτικός τρόπος για τη διατήρηση μιας υγιούς πισίνας. Το σύστημα χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια μόνο όταν ρυθμίζει ενεργά τα επίπεδα χλωρίου, οπότε δεν καταναλώνει ενέργεια όταν δεν χρειάζεται. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα.

 

Επιλέγοντας το σωστό σύστημα αυτόματης χλωρίωσης πισίνας:

 

Όταν επιλέγετε ένα αυτόματο σύστημα χλωρίωσης πισίνας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Πρώτον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα που θα επιλέξετε είναι συμβατό τα κυβικά της πισίνας σας. Είναι καλό επίσης να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα είναι ικανό να μετρά και να ρυθμίζει με ακρίβεια τα επίπεδα χλωρίου.

 

Επιπλέον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση. Δεν θέλετε ένα σύστημα που απαιτεί πολύπλοκη εγκατάσταση ή περίπλοκη συντήρηση. Τέλος, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα είναι αξιόπιστο και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

 

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε το κατάλληλο σύστημα αυτόματης χλωρίωσης πισίνας για τις ανάγκες σας. Με αυτό το σύστημα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η πισίνα σας είναι πάντα ασφαλής και απαλλαγμένη από βακτήρια και άλλους μολυσματικούς παράγοντες. Αυτό θα σας δώσει ηρεμία και θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε το κολύμπι στην πισίνα σας χωρίς ανησυχία.

 

 

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Μια σκέψη για το “Ζήστε την εμπειρία με αυτόματη χλωρίωση πισίνας χωρίς προβλήματα!

  1. Pingback: Κάντε τη συντήρηση της πισίνας εύκολη με την αυτόματη ρύθμιση χλωρίου!

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά