3 Συμβουλές για μια Κατασκευή πισίνα χωρίς άδεια

Πριν ξεκινήσετε την εγκατάστασή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις κατάλληλες ηλεκτρικές συνδέσεις για τη νέα σας πισίνα. Είναι σίγουρα απαραίτητο να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για να κάνει αυτό το κομμάτι της εγκατάστασης το νερό της πισίνας τηρείται  καθαρό και υγιεινό και τα τοιχώματα / πυθμένας καθαρά από άλγη, πρέπει το PH του νερού, η στάθμη του ελεύθερου χλωρίου και το αλγεοκτόνο να ρυθμίζονται έτσι ώστε οι τιμές τους να κυμαίνονται εντός ορισμένων ορίων.

Πέραν της χημικής συντήρησης του νερού της πισίνας, θα πρέπει να φροντίζετε ώστε τα τοιχώματα και ο πυθμένας της πισίνας να διατηρούνται καθαρά. Επίσης πρέπει εβδομαδιαίως να καθαρίζετε τα προφίλτρο της αντλίας και το φίλτρο άμμου (ή το φυσίγγιο του φίλτρου της πισίνας).

Σύμφωνα με ειδικούς Η σωστή χωροθέτηση της πισίνας θα μας εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα στην κατασκευή της πισίνας.

 

Το έδαφος εάν είναι επικλινές η πισίνα διατρέχει κίνδυνο πλημμύρας από λασποβροχές, οπότε είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στον τρόπο κατασκευής. Κάτι άλλο εξίσου σημαντικό που θα πρέπει να προσέξουμε, είναι αν ο χώρος που θα γίνει η κατασκευή έχει ισχυρούς ανέμους.

Εάν συμβαίνει αυτό, το νερό εξατμίζεται πολύ γρήγορα και έτσι πρέπει συνεχώς να ανεφοδιάζουμε την πισίνα με νερό. Τέλος, ένα σημείο που είναι ηλιόλουστο σαφώς και θα βοηθήσει το νερό της πισίνας να είναι πολύ ζεστό, οπότε και το προτιμούμε! Όπως επίσης, αποφεύγουμε τα πολλά δέντρα γύρω από την πισίνα, ώστε να μην έχουμε πτώσεις φύλλων καθημερινά στο νερό!

Διαβάστε Επίσης  Πισίνες Χωρίς Άδεια: Τι πρέπει να ξέρω;

2 Προετοιμασία για κατασκευή πισίνα χωρίς άδεια

Πρώτα, σημειώστε την περιοχή όπου θα πάει η πισίνα. Ξεκινήστε από αυτό που θα είναι το κέντρο της πισίνας. Με ένα κορδόνι προσαρτημένο σε ένα μεγάλο καρφί ή πάσσαλο, μετρήστε την περιφέρεια της πισίνας συν 16 εκατοστά επιπλέον. Στη συνέχεια, κάντε την περιοχή εντελώς επίπεδη.

 

Το πιο σημαντικό, κατεβάστε ολόκληρη την περιοχή στο επίπεδο του χαμηλότερου σημείου. Η προσπάθεια να γεμίσετε χαμηλές περιοχές αντί να σκάψετε ψηλές περιοχές μπορεί να οδηγήσει σε ζημιά στην επένδυση της πισίνας. Για να δημιουργήσετε μια επίπεδη επιφάνεια, χρησιμοποιήστε μια ίσια σανίδα 1×6 που είναι μεγαλύτερη από τη διάμετρο της πισίνας. Αγκυρώστε τη σανίδα στο κεντρικό σημείο της πισίνας ώστε να μπορεί να περιστρέφεται. Κολλήστε με ταινία ένα επίπεδο στην κορυφή του πίνακα. Περιστρέψτε την σανίδα, σκάβοντας περιοχές όπου η σανίδα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία έως ότου η σανίδα είναι παντού και το επίπεδο ισορροπεί.

3 Βήματα συναρμολόγησης για κατασκευή πισίνα χωρίς άδεια

Συναρμολογήστε το κάτω χείλος του τοίχου κατά μήκος της περιφέρειας της περιοχής της πισίνας. Μέσα στο δαχτυλίδι, τοποθετήστε ένα επίπεδο 8 εκατοστών άμμου. Στη συνέχεια στερεώστε τους τοίχους της πισίνας. Δημιουργήστε έναν όρμο άμμου, ή μια γωνιακή περιοχή άμμου, που ακουμπάει στον τοίχο της πισίνας. Τοποθετήστε την επένδυση, ξεκινώντας από το κέντρο της πισίνας με το κάτω κομμάτι. Τοποθετήστε και αγκυρώστε τις επενδύσεις των πλευρικών τοιχωμάτων και στερεώστε την επάνω ράγα. Γεμίστε με νερό μέχρι τη μέση και στη συνέχεια, συνδέστε το φίλτρο και την αντλία πριν ολοκληρώσετε το γέμισμα της πισίνας.

Διαβάστε Επίσης  5 κανόνες για προκατασκευασμένες πισίνες χωρίς άδεια

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά