Σημαντικοί παράγοντες πρέπει να προσέξουμε στην κατασκευή πισίνας με πλακάκι.

Όταν λέμε ότι η επένδυση της πισίνας θα γίνει με πλακάκι εννοούμε ότι γίνεται με (α) πλακάκι από υαλοποιημένο κεραμικό , ή με (β) πλακάκι από κεραμικό υλικό υψηλής αντοχής ή με (γ) μωσαϊκό με υαλώδες συγκολλητικό υλικό ή αλλιώς ψηφίδα.

Στα θετικά τους τα πλακάκια εμφανίζουν μια εξαιρετική αντοχή στα χημικά πισίνας, όπως οξέα, στην διάβρωση όπως επίσης και στις μηχανικές καταπονήσεις όπως γρατζουνίσματα. Το πλακάκι τύπου μωσαϊκού με υαλώδες συγκολλητικό υλικό – ψηφίδα έχει το θετικό ότι εφαρμόζεται άψογα τόσο σε επίπεδες επιφάνειες όσο και σε κυρτές και εξαλείφει τις κακοτεχνίες. Φροντίζουμε ώστε οι αρμοί μεταξύ των πλακιδίων να είναι μη απορροφητικοί ή ακόμη αρμοί σμάλτου ή εποξειδικοί. Επίσης σημαντικό είναι το μέγεθος του αρμού που στα συνηθισμένα πλακάκια πρέπει να είναι περισσότερο από 4mm.

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies