1. Τι είναι οι Πισίνες Προκάτ?

  Τα δύο κύρια υλικά κατασκευής είναι τα
  μεταλλικά πάνελ και η πολυεστερική ρητίνη ενισχυμένη με Fiber glass . Δεν
  απαιτείται πολεοδομική άδεια για την κατασκευή τους, αλλά πρέπει να
  προσέξετε ιδιαίτερα γιατί δεν πρέπει να υπερβαίνουν σε εμβαδό ν τα 50
  τετραγωνικά μέτρα.

 2. Πόσο Κοστίζει μια Πισίνα Προκάτ ?

  Δυστυχώς η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί με ένα συγκεκριμένο. Αυτό έχει να κάνει με τις επιλογές στα είδη πισίνας αλλά τις διαστάσεις και το υλικό που θα γίνει η επιλογή. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο ειδικό τμήμα που διαθέτει η Pisinahellas.gr και να σας κατευθύνει ανάλογα

 3. Τι εξοπλισμό χρειάζονται οι πισίνες προκατ?

  Οι 2 βασικές κατηγορίες είναι οι προκάτ πισίνες με μεταλλικά πάνελ και αυτές με πολυεστερικά πάνελ. Τα 2 αυτά υλικά είναι ο βασικός εξοπλισμός που χρειάζεσαι για την κατασκευή μιας πισίνας προκάτ.
  Σε δεύτερη ανάγνωση όσον αφορά τον εξοπλισμό, οι πισίνες προκάτ χρειάζονται εσωτερική επένδυση ή αλλιώς μεμβράνη στεγανοποίησης. Η καταλληλότερη μεμβράνη στεγανοποίησης προέρχεται από το εξαιρετικά δυνατό υλικό πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), το οποίο προσφέρεται με τη μορφή Liner PVC. Ένα ακόμα πολύ βασικό πλεονέκτημα των προκάτ πισινών όσον αφορά τη μεμβράνη στεγανοποίησης είναι ότι το PVC είναι ένα σχετικά οικονομικό υλικό για να χρησιμοποιήσεις.

 4. Από που μπορώ να προμηθευτώ τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις Πισίνες Προκάτ ?

  Μπορείς πάντα να αποκτήσεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για πισίνες προκάτ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείς για μια κολυμβητική δεξαμενή από την PisinaHellas.gr. Η εξειδίκευση και η εμπειρία είναι κάτι που θα πρέπει να θεωρήσεις δεδομένο!

 5. Χρειάζονται άδεια οι Πισίνες Προκάτ?

  Έχουν την δυνατότητα να κατασκευαστούνε με άδεια μικρής κλίμακας.
  Οι Πισίνες Προκάτ είναι αρκετά δημοφιλείς γιατί δεν
  χρειάζονται άδεια από την Πολεοδομία. Εδώ, τα κυβικά μπετού μειώνονται συγκριτικά με άλλο είδος κατασκευής, άρα η πολεοδομική άδεια που μπορεί να εκδοθεί είναι μικρής άδειας και σαφώς οικονομικότερη από την άδεια κατασκευής πισίνας με οπλισμένο σκυρόδεμα.

 6. Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα στις Πισίνες Προκάτ?

  Ήδη  το να έχουμε πισίνα στο σπίτι μας μπορεί να μας φαίνεται εξωπραγματικό. Μερικές φορές για την τιμή, σε άλλες περιπτώσεις επειδή μπορεί να μας λείπει χώρος ή απλά επειδή δεν βλέπουμε χρησιμότητα. Τη σημερινή εποχή όμως οι κατασκευαστές πισινών προσφέρουν περισσότερες εγκαταστάσεις, με πισίνες προκάτ εξαιρετικής ποιότητας που μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση του ονείρου μας.  

  Οι πισίνες προκάτ είναι πιο οικονομικές
  Οι πισίνες προκάτ, που έχουν αρχίσει και γίνονται της μόδας, είναι πολύ φθηνότερες από τις κλασσικές πισίνες. Μερικές μελέτες αγοράς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι λόγω των υλικών τους και της λιγότερο δαπανηρής εγκατάστασης μπορούμε να εξοικονομήσουμε σχεδόν το 50% του προϋπολογισμού μας.

  Το ότι είναι πιο οικονομικές, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν την ίδια ποιότητα με μια πισίνα που απαιτεί μεγαλύτερη εργασία αφού οι προκατασκευασμένες πισίνες της εταιρείας, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και η συντήρησή της είναι πολύ πιο απλή. Προφανώς, το τελικό κόστος μιας πισίνας αυτού του τύπου θα εξαρτηθεί από το μέγεθος ή τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Ένα άλλο θετικό σημείο της τιμής του, είναι ότι ο κλάδος ή το εύρος τιμών είναι αρκετά ευρύ, έτσι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτήν την πολυτέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

  Οι πισίνες προκάτ προσφέρουν μια πιο γρήγορη εγκατάσταση
  Μια πισίνα προκάτ  εγκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα από μια εντοιχισμένη πισίνα. Ενώ στη τελευταία μπορεί να μας πάρει πολύ χρόνο για να πραγματοποιήσουμε τις εργασίες ή ακόμα και να πάρουμε τις απαραίτητες άδειες, με τις προκατασκευασμένες θα γλιτώσεουμε από πολλούς πονοκεφάλους αφού όπως δηλώνει και το όνομά τους είναι ήδη έτοιμες. Χάρη σε αυτόν τον παράγοντα, η εγκατάσταση είναι πολύ πιο απλή και πιο άνετη.

  Οι πισίνες προκάτ είναι πιο εύκολες στη συντήρηση
  Ένα άλλο πλεονέκτημα των προκατασκευασμένων πισινών, είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολο να συντηρηθούν αφού με καλό καθάρισμα σε τακτική βάση θα διατηρούνται πάντα όπως την πρώτη μέρα. Πολλά ειδικά προϊόντα δεν είναι απαραίτητα, καθώς η εργασία για τη διατήρηση της πισίνας σε καλή κατάσταση θα επικεντρωθεί στον καθαριστή και την κατάσταση του νερού. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που επιλέγουν άμεσα μια αφαιρούμενη πισίνα που κρατούν τους χειμερινούς μήνες και έτσι εξοικονομούν την ανάγκη να τη φροντίζουν όταν δεν τη χρησιμοποιούν.
   

One thought on “6 FAQ για Πισίνες Προκάτ

 1. Pingback: Πισίνα Προκάτ 3 διαφορές μεταξύ Fiberglass – υαλοβάμβακα

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies