Αντλία θερμότητας πισίνας

Απώλειες θερμότητας του νερού της πισίνας παρατηρούμε από τα τοιχία της πισίνας προς τονπεριβάλλοντα χώρο, κατά την διαδικασία συμπλήρωσης νερού φρέσκου, κατά την περίοδο όπου η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ αέρα και νερού πισίνας είναι μεγάλη(άρα χάνουμε και μεγάλα ποσά θερμότητας από το νερό της πισίνας), κατά το φαινόμενο της εξάτμισης, όπου 70%περίπου της θερμότητας χάνεται λόγω εξάτμισης, άρα έχουμε και απώλεια θερμότητας. Για αυτό είναι απαραίτητο να εγκαταστήσουμε στην πισίνα μας μια αντλία θερμότητας. Η αντλία θερμότητας πισίνας είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να διατηρείτε την πισίνα σας στην κατάλληλη θερμοκρασία όλο το χρόνο.

 

Οι αντλίες θερμότητας πισίνας είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τη θέρμανση πισίνας, καθώς είναι πιο ενεργειακά αποδοτικές από άλλες επιλογές θέρμανσης πισίνας. Αντλούν θερμότητα από τον αέρα έξω από την πισίνα σας και τη χρησιμοποιούν για να θερμάνουν το νερό της πισίνας σας. Οι αντλίες θερμότητας εγκαθίστανται εύκολα, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε σχέση με άλλες επιλογές θέρμανσης πισίνας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλο εξοπλισμό θέρμανσης πισίνας, όπως τα ηλιακά συστήματα θέρμανσης – ηλιακά πάνελ  για να παρέχουν μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση κόστους.


Όταν επιλέγετε μια αντλία θερμότητας πισίνας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το μέγεθος της πισίνας σας, το κλίμα σας και τον τύπο του καλύμματος πισίνας που θα χρησιμοποιήσετε. Το κάλυμμα της πισίνας θα μειώσει την εξάτμιση και την απώλεια θερμότητας προς το περιβάλλοντος κατά 50% περίπου. Είναι απαραίτητο το ισοθερμικό κάλυμμα για καλύτερη απόδοση της αντλίας στη θέρμανση πισίνας. 

Διαβάστε Επίσης  Αποκτήστε υγιεινό κρυστάλλινο νερό με την ηλεκτρόλυση άλατος πισίνας

 

Οι αντλίες θερμότητας πισίνας υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία απόδοσης σχήματος και λειτουργίας για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις του χώρου εγκατάστασης, της εξωτερικής θερμοκρασίας και του όγκου του νερού της πισίνας.  Μόλις εγκατασταθεί η αντλία θερμότητας της πισίνας σας και προσαρμοστούν οι ρυθμίσεις, θα μπορείτε να απολαμβάνετε μια ζεστή και άνετη πισίνα όλο το χρόνο. Με τη σωστή συντήρηση, μια αντλία θερμότητας πισίνας μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια και να σας προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ενέργειας.

 

Εάν αναζητάτε έναν ενεργειακά αποδοτικό, οικονομικό τρόπο για να παρατείνετε την κολυμβητική σας περίοδο και να διατηρείτε την πισίνα σας στην κατάλληλη θερμοκρασία όλο το χρόνο, μια αντλία θερμότητας πισίνας μπορεί να είναι η ιδανική λύση. Με τη σωστή συντήρηση και επιλογή, μια αντλία θερμότητας πισίνας μπορεί να σας προσφέρει χρόνια απροβλημάτιστης απόδοσης και σημαντική εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ενέργειας.

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

2 σκέψεις σχετικά με το "Αντλία θερμότητας πισίνας"

  1. Pingback: Βάψιμο Σπιτιού Κόστος - Loypochrom

  2. Pingback: Συντήρηση πισίνας τον χειμώνα - Pisinahellas

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά