« Επιστροφή στο Ευρετήριο Γλωσσάρι

Το χλώριο είναι μια βασική χημική ένωση που χρησιμοποιείται σε πολλές βιομηχανίες, από την επεξεργασία λυμάτων έως την απολύμανση πισίνων. Χρησιμοποιείται για τη θανάτωση βακτηρίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών, καθώς και για τη μείωση της οργανικής ύλης στο νερό. Δυστυχώς, το χλώριο μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία, καθώς μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και του αναπνευστικού συστήματος και μπορεί να δημιουργήσει μια ποικιλία τοξικών ενώσεων όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως.

Το να διατηρούμε μια πισίνα καθαρή, απαλλαγμένη από ρύπους και βακτήρια δεν είναι εύκολη υπόθεση! Από τον έλεγχο της χημικής ισορροπίας του νερού και τη χειροκίνητη ρύθμιση των επιπέδων χλωρίου έως τον καθαρισμό των φίλτρων και των skimmers της πισίνας, απαιτείται πολλή δουλειά.

Τι θα λέγατε όμως αν μπορούσατε να κάνετε τη διαδικασία πιο εύκολη;

Σε αυτό το σημείο έρχεται η αυτόματη ρύθμιση του χλωρίου. Αυτός ο τύπος συστήματος χρησιμοποιεί αισθητήρες για να παρακολουθεί τα επίπεδα χλωρίου στην πισίνα σας και να πραγματοποιεί προσαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι η πισίνα σας παραμένει καθαρή και απαλλαγμένη από βακτήρια και άλλους μολυσματικούς παράγοντες.

Δείτε το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στο . Προσθέστε σελιδοδείκτη τον μόνιμο σύνδεσμο .

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά