« Επιστροφή στο Ευρετήριο Γλωσσάρι

Με την εγκατάσταση του συστήματος ηλεκτρόλυσης άλατος καταργείτε την χρήση χλωρίου σε σκόνη ή κόκκους, καθώς και την χρήση χλωρίου σε μορφή ταμπλέτας. Το αλατισμένο νερό εισέρχεται σε θάλαμο τιτανίου, πραγματοποιείται η ηλεκτρόλυση, διασπάται δηλαδή το αλάτι και παράγεται υποχλωριώδες νάτριο. Το υποχλωριώδες νάτριο μπορεί να συντηρήσει την πισίνα , αλλά δεν είναι τόσο οξειδωτικό όσο το χλώριο σε στέρεη μορφή. Το αλάτι ανασυγκροτείται κάτω από τις ακτίνες του ήλιου για να ξαναπαράξει υποχλωριώδες νάτριο όταν περάσει από τον θάλαμο. Αυτή η μέθοδος απολύμανσης πισίνας έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής αποδοτικότητας, της ευκολίας χρήσης και της φιλικότητας προς το περιβάλλον.

Όταν πρόκειται για τη διατήρηση μιας υγιούς, φιλόξενης πισίνας, πολλοί ιδιοκτήτες πισίνων στρέφονται τώρα στην ηλεκτρόλυση άλατος πισίνας ως έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για να διατηρούν την πισίνα τους καθαρή και απαλλαγμένη από βακτήρια και μικροοργανισμούς.

Η διαδικασία της ηλεκτρόλυσης άλατος πισίνας περιλαμβάνει τρία βασικά βήματα.

Πρώτον, προστίθεται αλάτι στο νερό της πισίνας, συνήθως με τη μορφή σφαιριδίων ή κόκκων αλατιού.

Στη συνέχεια, το αλάτι διαλύεται στο νερό της πισίνας και διασπάται στα ξεχωριστά συστατικά του – νάτριο και χλώριο.

Αυτά τα συστατικά περνούν στη συνέχεια μέσα από μια σειρά ηλεκτροδίων, τα οποία είναι συνδεδεμένα με μια πηγή ενέργειας. Αυτή η διαδικασία προκαλεί τη διέλευση ηλεκτρικού ρεύματος από το νερό της πισίνας, το οποίο δημιουργεί μια ήπια, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική απολύμανση.

Δείτε το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στο . Προσθέστε σελιδοδείκτη τον μόνιμο σύνδεσμο .

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά