« Επιστροφή στο Ευρετήριο Γλωσσάρι

Ποιοι είναι οι κύριοι Τύποι Κατασκευή Πισίνας ?
Οι 2 κύριοι τύποι πισίνες που κυκλοφορούν είναι οι συμβατικές πισίνες και οι προκατασκευασμένες η προκάτ πισίνες. Οι 2 αυτοί τύποι έχουν σημαντικές διαφορές ως προς την κατασκευή πισίνας και στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την κάθε περίπτωση. Οι συμβατικές πισίνες είναι οι πισίνες από μπετόν και χρειάζεται μια ολοκληρωμένη μελέτη από μηχανικό για την κατασκευή τους σε αντίθεση με τις προκάτ πισίνες.

Τι άδειες χρειάζεται η κατασκευή πισίνας στην κάθε περίπτωση?
Η κατασκευή μιας πισίνας συμβατικής χρειάζεται μια σειρά από γραφειοκρατικές διαδικασίες πριν αρχίσεις το ουσιαστικό στάδιο της κατασκευής. Τα περισσότερα χαρτιά θα τα προμηθευτείς από το πλησιέστερο στην περιοχή σου γραφείο της Πολεοδομίας, ενώ το όλο έργο θα το επιβλέψει κάποιος εξειδικευμένος μηχανικός. Θα είναι υπεύθυνος από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου.
Η κατασκευή πισίνας προκάτ δεν χρειάζεται άδεια από την Πολεοδομία στην περίπτωση που η πισίνα είναι στις κατάλληλες διαστάσεις (έως 50 τετραγωνικά μέτρα) και βάθος (έως 1,40 μέτρα). Χρειάζεται μόνο μια υπεύθυνη δήλωση του επιβλέποντα μηχανικού και μελέτη στατικής επάρκειας στην περίπτωση που θες να κάνεις προκάτ πισίνα σε ταράτσα η όροφο.

Δείτε το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στο . Προσθέστε σελιδοδείκτη τον μόνιμο σύνδεσμο .

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά