« Επιστροφή στο Ευρετήριο Γλωσσάρι

Οι πισίνες προκατ κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού λόγω της εύκολης και γρήγορης εγκατάστασής τους. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στο τι περιλαμβάνει η κατασκευή πισίνας προκατ.

Οι προκατασκευασμένες πισίνες κατασκευάζονται εκτός εργοταξίου σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι οι διαστάσεις είναι ακριβείς και τα εξαρτήματα είναι κατάλληλα σφραγισμένα. Στη συνέχεια, η πισίνα αποστέλλεται σε κομμάτια στο χώρο. Ανάλογα με το μέγεθος και τον σχεδιασμό της πισίνας, μπορεί να παραδοθεί ως κιτ, απαιτώντας συναρμολόγηση επί τόπου, ή σε ένα κομμάτι, με ελάχιστη εργασία για την εγκατάσταση.

Το πρώτο βήμα στην κατασκευή μιας πισίνας προκατ είναι η θεμελίωση. Αυτό είναι συνήθως μια πλάκα σκυροδέματος ή ένα στρώμα από άμμο και χαλίκι, το οποίο θα αποτελεί μια σταθερή βάση για την πισίνα. Μόλις τοποθετηθεί το θεμέλιο, συναρμολογούνται τα τοιχώματα και η επένδυση της πισίνας. Τα τοιχώματα της πισίνας είναι συνήθως κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, ένα ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό που είναι ισχυρό στις ρωγμές και το ξεθώριασμα.

Δείτε το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στο . Προσθέστε σελιδοδείκτη τον μόνιμο σύνδεσμο .

Φόρμα
εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Ζητήστε Προσφορά