Μέσα από την άμεση συνεργασία μας με τους πιο καταξιωμένους οίκους (εγχωρίους & εξωτερικού) κατασκευής και εμπορίας εξοπλισμού πισίνας και προϊόντων επεξεργασίας νερού, σας εγγυόμαστε όχι μόνο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και τις πιο συμφέρουσες τιμές με τα πιο καλαίσθητα αποτελέσματα.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε εξασφαλίζει να καλύψει κάθε ανάγκη σε κάθε κατάσταση με υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένο εξοπλισμό πισίνας και ποιοτικών συστημάτων επεξεργασίας νερού, φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

 

Εξοπλισμός φίλτρανσης - Ανακυκλοφορίας νερού

Εξοπλισμός φίλτρανσης - Ανακυκλοφορίας νερού

Η διαδικασία της φίλτρανσης είναι η πιο διαδεδομένη διαδικασία καθαρισμού του νερού από ανεπιθύμητα στερεά σωματίδια που περιέχει.
Παρόλο που η φίλτρανση μοιάζει απλή και εύκολη ακόμη και για τις περιπτώσεις απλών οικιακών συστημάτων απαιτείται σωστή μελέτη και σχεδιασμός, συνυπολογισμός του φορτίου του νερού, διαστασιολόγηση του εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες της κατανάλωσης κ.λ.π.

Μπορούμε να σας εφοδιάσουμε με:
 • Πλήρη γκάμα εξοπλισμού για κάθε τύπο πισίνας, με υπόγειο μηχανοστάσιο ή compact συστήματα φίλτρανσης.
 • Αντλίες πισίνας για ανακυκλοφορία νερού και φίλτρα νερού, όπως φίλτρα χαλαζιακής άμμου, φίλτρα cartridge ή τύπου φιλτρόσακκου.
 • Αμερικανικής τεχνολογίας ποιοτικά εξαρτήματα εντοιχισμού, όπως φρεάτια πυθμένα, στόμια κατάθλιψης, skimmers, αυτόματοι πληρωτές κλπ.
 • Εντοιχιζόμενα ή επικαθήμενα compact συστήματα καθαρισμού νερού, που καταργούν τα κλασικά μηχανοστάσια και απλοποιούν τη λειτουργία και τη συντήρηση.
Υποβρύχιος Φωτισμός

Υποβρύχιος Φωτισμός

Ο φωτισμός μιας πισίνας είναι απαραίτητος όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά και ασφαλείας! Ασφάλειας, γιατί ο φωτισμός σηματοδοτεί την ύπαρξη νερού στο συγκεκριμένο σημείο του χώρου. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ο φωτισμός της πισίνας , αν και απαραίτητος, ήταν ενεργοβόρος. Σήμερα με τις νέες τεχνολογίες η κατανάλωση μειώθηκε θεαματικά.
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε υποβρύχιους προβολείς πυρακτώσεως ή αλογόνου, καθώς και υποβρύχιο φωτισμό LED λευκού φωτός ή RGB, με δυνατότητα εναλλαγής χρωμάτων και προγραμμάτων φωτισμού.

Υγρομόνωση - Ενίσχυση στεγανότητας - Τελικές επιφάνειες

Προσφέρουμε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, την οπλισμένη στεγανοποιητική μεμβράνη για την κάλυψη όλων των εσωτερικών επιφανειών, που εγγυάται 100% προστασία από διαρροές, και είναι η μοναδική πιστοποιημένη πανευρωπαϊκά για μεταφορά και αποθήκευση πόσιμου νερού (toxiccontentsfree).
Επίσης, προσφέρουμε επένδυση μονωμένων εσωτερικών επιφανειών της πισίνας με ψηφίδα ή με επικάλυψη ρητινούχων χαλαζιακών κονιαμάτων (pebble) σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.
Εξοπλισμός αναβάθμισης πισίνας

Εξοπλισμός αναβάθμισης πισίνας

 • Φράκτες ασφαλείας.
 • Καλύμματα προστασίας χειμώνα και σκέπαστρα ασφαλείας.
 • Ισοθερμικά καλύμματα και εκτυλικτές.
 • Αντλίες θερμότητας για τη θέρμανση του νερού της πισίνας, με τους υψηλότερους συντελεστές ενεργειακής απόδοσης που εξασφαλίζουν την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Προϊόντα φροντίδας νερού και αξεσουάρ

 • Χημικά αναλώσιμα οικολογικά προϊόντα για τη χημική ισορροπία και την απολύμανση του νερού, με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας στο χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.
 • Αυτόματες σκούπες robot για πισίνες κάθε τύπου και μεγέθους.
 • Αξεσουάρ πισίνας και εξοπλισμός καθαρισμού σε μεγάλη ποικιλία.